4.02.2018 г., 11:26 ч.  

Споделеност 

  Поезия » Любовна
370 0 5

СПОДЕЛЕНОСТ

 

Твоят поглед е вселена,

твоят лик е тих безброй,

в теб откривам висш покой

и копнежност споделена.

 

Ти за мен си вечността,

ти си ожадняла радост,

навестила мойта младост

и засяла красота.

 

Ти за мене си захир,

ти си слънце и луна,

ти си пареща слана,

ти си вечния всемир.

 

Ти си обич споделена,

ти си светъл майски ден,

твоят лик е моят плен,

твоят поглед е вселена!...

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??