5.12.2020 г., 7:39 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
603 0 0

Ти си ми любов и надежда,

ти си ми мъка и радост,

ти си моята химера

на непостигнати желания.

 

Как без теб щях да оживея,

как щях да продължа,

сърцето си , как щях да сгрея,

ако не беше ти, да разтопиш леда.

 

Вече слънцето по-ярко свети,

деня по-топъл стана,

как да спра да си мечтая,

щом силно те желая?

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??