14.03.2021 г., 20:59 ч.

Ти си... 

  Поезия » Любовна
462 3 1

Ти си жена, която е изгарящ огън

Кълбо от нежност, страст и доброта

Събрала в тъй красивото си тяло

Сила, женственост и красота

 

Ти си буря от емоции и чувства

И небе изпълнено със свобода

Ти си цвете сред земята пуста

И извор на даваща живот вода

 

Ти си онзи необятен земен рай

Даряващ мир на душата бедна

Където във всеки миг един

Мога спокойно да прибегна

 

Ти си ангел паднал на земята

Оставяйки в небето своите крила

За да спаси от гибел мен самия

Дарявайки ми нов живот и свобода

 

Ти си жена, която е неповторима

Ти си една единствена в света

И аз благодаря на Бога, че те има

И че мога живота си с теб да споделя

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??