3.03.2009 г., 20:42 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
766 0 0
Ти си звезда,
далеч отишла в небосвода,
ти си моята мечта,
мечтата ми до края на живота.


Ти си истинска и неповторима,
имаш именце - човек,
ти си моята богиня,
чакаща ме в райски храм далеч...


Ти си моята светлина в тунела,
край на моите мечти,
ти, даваща смисъл на живота,
ти си единстеното цвете... почти.


Стая на моите надежди,
напълнена до горе в магия,
стая,напълнена с препятствия
и скрита някъде, за да те открия...

© Илия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??