5.07.2008 г., 23:19 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
626 0 2
Ти си ми въздухът!
Ти си слънцето в моя ден!
Ти си луната в моята нощ,
ти си смисъла в моя живот
ти си ми всичко.

Ти си звездите сред небето,
ти си птиците в дърветата,
светлината, искрата и слънцето.
Външната светлина навлиза в живота ми!
Аз бях нищо, както
единственото листо на земята през есента!
Изгубено, забравено, само!

Преди да знам за теб,
бях нищо.
Но сега съм всичко,
с теб в моя живот
аз съм непобедим.

Чувствата са същите, скъпа,
ти си обичана толкова много,
обичам те сега и завинаги.
ТИ си моята любима, моята жена, моята любов,
ти си ми всичко,
обичам те толкова много.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Могат го само щастливците!
    Остани такъв!
    Поздрав!
  • О,не!Възможно ли е да обичаш някого олицетворение на всичко това?Пак ли обърках сайта...
Предложения
: ??:??