22.08.2007 г., 1:28 ч.

Ти си... 

  Поезия
823 0 3
 

Ти си

един вик, преборил границите

един стих, слял се с времето,

една надежда, вплела се в историята,

една сълза, изгубила смисъл,

една любов, молеща за милост,

една нежност, останала неразбрана,

една целувка, летяща към нищото,

една болка, събрала целия копнеж,

една истина, загубила посланието си,

едно вълнение, разбунтувало сърцето,

една искра, запалила душата,

една гордост, рушаща всичко.

Ти си...

© Лили Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??