12.08.2007 г., 16:54 ч.

~...ТИ СИ...~ 

  Поезия
817 0 2

Ти си слънцето на мойте дни,
луната на мойте нощи,
сянката на моето тяло,
помнещо още сладките ти целувки
и топлите прегръдки!
Ти си въздухът,
ти си водата,
ти си огънят,
запазен в душата!
Възпламеняваш всяка искрица,
с поглед, един,
романтичен!
Всяка струна моя трепва,
щом зърна лицето ти светло
и всичко озаряваш,
с усмивка цветна,
любовта си ми даваш!!!



© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??