Aug 12, 2007, 4:54 PM

~...ТИ СИ...~ 

  Poetry
763 0 2

Ти си слънцето на мойте дни,
луната на мойте нощи,
сянката на моето тяло,
помнещо още сладките ти целувки
и топлите прегръдки!
Ти си въздухът,
ти си водата,
ти си огънят,
запазен в душата!
Възпламеняваш всяка искрица,
с поглед, един,
романтичен!
Всяка струна моя трепва,
щом зърна лицето ти светло
и всичко озаряваш,
с усмивка цветна,
любовта си ми даваш!!!



© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??