Т И С И
Ти си моето всичко...
Тривиално звучи да си моя любов.
Ти си моето всичко...
Аз затварям очи - пиша сякаш по ноти.
Ти си моето всичко...
Колко ще бъдеш - не зная.
Ти си моето всичко...
Кратък дъжд или буря безкрайна.
Ти си моето Всичко...
© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени
Ти си моето всичко...
Тривиално звучи да си моя любов
!