22.05.2017 г., 11:12 ч.  

Ти си единствена! 

  Поезия » Любовна
757 1 2

                         Текст по песента „Вино на уснама“,
                         изпълнена от Владо Калембер

 

Нека ни сочат с пръсти,
нека да бъде грях!
Някой ще се прекръсти,
друг ще изпадне във смях.

 

Обич не се лекува,
нито ще преболи.
Хорска мълва не струва,
колкото две съдби!

 

Ти, ти си единствена!
Нека говорят със злоба, че си на друг!
Ти, ти си единствена!
Аз съм в сърцето ти грешно, а той – съпруг.

 

Може да забравят,
даже да простят.
Обич ли е – побеждава
и злобата в този свят.

 

Ти, ти си единствена!
Нека говорят със злоба, че си на друг!
Ти, ти си единствена!
Аз съм в сърцето ти грешно, а той – съпруг.

 

12. 06. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??