20.01.2021 г., 13:08 ч.  

Ти си магия! 

  Поезия » Любовна
345 0 0

Ти си магия,

за теб мисля всеки ден.

Лъчите ти нека пия,

за да съм засмен!

 

Толкова зло има на тоя свят,

твоята доброта ме плени.

Бъди моя любима, мой цвят,

ела и при мене остани!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??