19.10.2023 г., 5:51 ч.

Ти си мелатонин за мен 

  Поезия » Любовна
230 1 0

Без него пиша до три през нощта 

пуша на терасата след полунощ на студа

без теб не творя този хормон

по-добре безсъние отколкото да сънувам само лицето ти

 

Стига ми и една фаза от два-три часа сутринта

дълбоко за малко да поспя

нощна птица с някои часове нещо на Шуман

да посвиря на черно-бяло да творя

 

"ppp" по тихо от съня...

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??