В момента, в който те видях,
съдбата своя осъзнах.
В мен огън вечен ще гори,
не си отивай, остани!
Аз за цел ще си поставя
никога да не забравя
пламенните ти очи.
В тях няма място за лъжи!
Нека в нашите души
една искрица да гори,
напомняща за любовта
на две обречени сърца!
© Полина Всички права запазени