14.03.2008 г., 19:40 ч.

ти си ми всичко 

  Поезия » Любовна
905 1 1

  Една мечта ми стига
да бъда с теб!!!
Един живот не стига
да обичам само теб!!!
Една надежда ми остава
и ти мене да обичаш!!!
И ето аз ти дадох:
мечта, живот, обич и мене си дори,
а от тебе искам само
ти сърцето си да ми подариш!!!

© Ваня Зайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??