19.08.2010 г., 20:36 ч.

Ти си моят пристан 

  Поезия » Бели стихове
890 0 1

Ти си пристан

за кораба на моя объркан ум.

Ти си пристан

за кораба на моя емоционален витал.

Ти си пристан

за кораба на умореното ми тяло.

Ти си пристан

за кораба на тъжното ми сърце.

Когато в Твоя пристан

пусне котва

корабът на моята божествена душа:

покой залива объркания ми ум,

възторг облива моя витал,

сила напира в умореното ми тяло,

благодарност избликва

от тъжното ми сърце.

Ти си моят пристан!

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??