8.11.2008 г., 23:01 ч.

Ти си моят свят 

  Поезия » Любовна
1607 0 0
Искам целият свят да разбере 
колко много те обичам и желая! 
И дори да ми завиждат разни сноби, 
любовта ми ще търси само твоето сърце, 
за да се влее в него с нежността 
и да остане завинаги там с радостта. 
Копнея да извикам с всички сили 
колко много те обичам и желая. 
И нека ме презира целият свят - 
аз няма да се откажа от теб и любовта, 
защото ти, любими мой, си моят вълшебен свят! 

Гр. Хасково 

02-11-2008 г./ 20:24 ч. 

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??