ТИ СИ МОЯТА МУЗА
на Беригинюшка
"Бях забравил какво е любовта!
Бях забравил ласки и милувки,
Какво е нежност,близост на жена,
За радостта от чаканите срещи
И поднасянето на букет цветя..."
Когато Господ те откъсна от сърцето си
И те изпрати при мен,
Не повярвах на очите си
Радвах се и бях възхитен.
Посрещнах те с радост и букет цветя,
За теб написах много стихове,
Имах чувството,че непрекъснато летя,
Че летиме двамата в безбрежното небе.
Летим на крилата на една красива любов,
Построихме храм на любовта в небесата,
Там облаците с радост ни венчаха,
А звездите- свидетели ни бяха.
Ти си моята Муза,
Ти си моята най-ярка звезда,
Ти си моето слънце,ти си моята светлина!
Обичам те!И ще умра с твоето име на уста!
2013
© Асен Стефанов Всички права запазени