21.06.2007 г., 22:42 ч.

Ти си този... 

  Поезия
842 0 0
Ти си този, който успя да ми върне усмивката на лицето...
Ти си този, който ме кара да се усмихвам, дори когато ми се плаче...
Ти си този, който с лекота премахна преградата...
... на недостъпното момиче!
Ти си този, който така нахално влезе в сърцето ми...
и присвои любовта ми...
... с нежни ласки и пленителен чар!
Обожавам усмивката ти и твойто изгарящо излъчване...
Вече чувствам, че не мога да живея без теб...!

Ти си този, който ме кара да се чувствам различна...

                         Ти си този, който обичам!!!

© Нели Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??