16.07.2008 г., 20:57 ч.

Ти си този... 

  Поезия
647 0 0

Какво направи с мене?
Изведнъж в живота ми се появи...
Не мога аз да мисля денем,
а нощем в сънищата ми се настани.
Ти си този, който в сърцето ми живее...
Ти си този, който целия ми свят владее...
Ти си този, който само с поглед ме изпива
и без сили падам на прашната земя!
Ти си този, който с една усмивка
ми дава стимул напред да продължа!
Аз зная, че може би е невъзможно
между теб и мен да пламне огън нов...
Да бъдеш ти за мене мойто утре...
и да чуеш моя влюбен зов...
Щом погледнеш ме - потръпвам...
Забравям всичко на мига...
Очите ти, с цвета небесен,
правят моя ден тъй хубав и чудесен!
Съжалявам аз, че ти натрапвам
моите чувства, моите мечти...
Но искам ти да знаеш,
че най-прекрасното в моя свят си Ти!
Дори с друга ти да свържеш своята съдба,
тебе никога не ще забравя!
Не ще допусна от мене като волна птица
бързо да отлитне любовта!
Единственото, което аз сега желая,
е да те видя истински щастлив...
С усмивка и обич в сърцето
да живееш в този свят - труден, но красив!

© Тери Герова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??