10.02.2010 г., 13:53 ч.

Ти си вселена 

  Поезия » Любовна
559 0 2

 

ТИ СИ ВСЕЛЕНА

 

Сърцето ми с тебе говори

на своя вълшебен език!

Пред моите пламнали взори

е твоят пленителен лик!

Поглеждам с надежда очите,

в които небето гори -

очите, в които звездите

припламват от обич дори,

и виждам, че ти си ВСЕЛЕНА,

която струи светлина,

че ти си от БОГА родена

за обич и нежност ЖЕНА!

Неземна е твоята сила

да сееш мечти, красота!

Сърцата с ЛЮБОВ покорила,

ти правиш по- мъдър света!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??