26.03.2013 г., 22:45 ч.

Ти си всичко 

  Поезия » Любовна
767 0 0

Ти си всичко,

моята истина и моят грях.

И в тайните, и в нощите,

и любовта единствена със тебе опознах.

 

Ти си всичко,

и началото си ти, и края,

вече няма минало и бъдеще

и как живяла съм без теб не зная!

 

Ти си всичко,

и болка си, и нежност.

Взираш се в очите ми и виждаш

тайните на всяка съкровеност.

 

Ти си всичко,

и сила си, и слабост,

и страхът коварно ми нашепва,

че без теб не мога да усетя радост.

 

Ти си всичко,

цял свят на теб съм посветила!

Дори за бог на съвършенството и красотата

аз никога не бих те заменила!

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??