7.11.2007 г., 11:38 ч.

Ти тръгваш ли към мен с мисълта...? 

  Поезия » Любовна
992 0 1

Ти тръгваш ли към мен с мисълта, че сърцето ми за теб умира?

Ти тръгваш ли към мен с мисълта, че може с теб  да съм щастлива?

Дали разбираш ти по погледа ми втренчен, как за теб мечтая и копнея?

Дали разбираш ти по погледа ми тъжен, как искам с тебе да живея?

Има ли мисли за мене в твойта глава - както в моята има?

Има ли мисли за мене в твойта глава - че без теб аз просто съм нищо?

Ти знаеш ли как усмивката ти ме пленява? - И как тъжно тръпна да те видя...

Ти знаеш ли как усмивката ти ме влудява? - И колко много до теб съм щастлива...

Щастлив ли си от допира на моите ръце, когато нежно те докосна?

Щастлив ли си от полета на моето сърце, когато съм до теб и дишам?

Защо ли толкоз чувства ти във мен събуждаш? Изпитваш ли ги също като мен?

Щастлив ли правя те при всяка среща - както ти, любими, всеки ден????


                                            05.05.2005г.       what_fun_f

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??