14.12.2009 г., 14:43 ч.

Тигър 

  Поезия
915 0 0


   
  Стъпките му бавно отшумяват, сред тревата.  
  Луната - слънце е за единака,
  зъби проблясват в тъмнината
  и ето го мигът на свободата!


© Елси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??