14 dic 2009, 14:43

Тигър 

  Poesía
914 0 0


   
  Стъпките му бавно отшумяват, сред тревата.  
  Луната - слънце е за единака,
  зъби проблясват в тъмнината
  и ето го мигът на свободата!


© Елси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??