Тиха надежда...
З
В Е З
Д А
и
тишина,
изтръпнал хлад,
живот
от пламък на свещица
с любов огрява цялата земя.
Невяра,
победена с чудеса
и заплатена със страдания,
приятели, повярвали до смърт, но и предател,
щом
така е трябвало да стане...
В ехото на вековете - хор от грешници, размътили най-бистрата вода,
отново кръв, неверие, но и проглеждане, война на тъмното и светлото... А любовта
остава –
зрънце
бъдеще,
спасение
и болка за света.
© Доли Всички права запазени