29.07.2006 г., 12:32 ч.

Тихият кът 

  Поезия
1014 0 11
От работа - в къщи,от къщи - на работа...
Аванс и заплата, заплата - аванс...
Въртим се със теб в кръговрата на хаоса,
на тъпа инертност изпаднали в транс...

Отмина край нас не една революция
със гръмки идеали за по-хубав свят...
И влязохме с теб във графа "Еволюция",
но вместо напред със посока назад.

Събрахме си точки за осигуровките,
поехме си дъх след големия път...
Но, май, Раздавачката чука с призовките,
да ни покани във "Тихия кът"...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??