15.07.2008 г., 20:05 ч.

тихо 

  Поезия » Любовна
428 0 2

 

Беше тихо.

Беше ме страх.

Не бях сама,

но бях самотна душа.

 

Яви се глас,

дързък и силен.

По-силно страхът ме обзе!

Какво е това?

 

Открих се за новите страсти,

родени във моята душа.

Овладях страха във сърцето.

Отворих широко ръце.

 

Беше тихо - отново е тихо.

Беше ме страх - сега е гняв.

Кръстосах ръце, за да

прегърна ранено сърце.

© Сребрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??