29.06.2014 г., 13:18 ч.

Тихо, любов 

  Поезия
608 0 0

Тихо, любов. Идвай на пръсти.

Не натискай звънеца. Не викай.

Пред вратата оставяй обувките мръсни

и тихичко влизай. 

 

Тихо, любов. Не ме викай по име.

Не говори. И не ме завивай.

Тихо до мене легни и гушни ме

и тихо заспивай.

 

Тихо, любов. Тази вечер сме наши.

Нежно по име не ме наричай.

Без балади, обяснения, звънене на чаши.

Тихо. Обичай.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??