19.11.2012 г., 21:09 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
382 0 0

 

Мечтая си

да ме повикаш...

Едва, едва –

на малко име.

Ще литна

бързокрила

като птица,

при тебе

на часа

ще стигна.

 

Ала просторът

все така

мълчи...

И тихо е,

и пусто е...

 

Самотно е!

 

Вили Димитрова

10. 11. 2012 г.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??