12.06.2009 г., 13:02 ч.  

Тишината на часовника убива 

  Поезия » Философска
1913 0 16

Тишината на часовника убива,
ала моля, говори ми, Тишина!
В твоите нелепи слепости се крият
нетрайността и хаосът на деня.

Часовникът кънти с греховни бездни.
Ала нека! Говори ми тишина.
Тиха мрачина гаси венците звездни,
а от пепелта им ражда се вина.


© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??