30.07.2008 г., 14:21 ч.

Тлееща любов 

  Поезия
479 0 1

Тлееща любов

Аз искам да те чувам,
аз искам да те виждам,
от никой не ревнувам,
на никой не завиждам,

но всичките мъжлета,
които те преследват,
не знаят за сърцето,
не знаят що е нежност...

Та само от две думи,
със тебе разменени,
проблясва помежду ни
искрица споделена...

Не съм те аз забравил,
ти мен, изглежда, също...
по-силна любовта е,
как искам да прегръщам...

КА.

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??