23.07.2008 г., 0:54 ч.

То много те обичаше и още те обича 

  Поезия » Любовна
537 0 2
Не, не искам от болка да плача.
Искам до болка да страдам.
Не искам просто в сълзи да се давя.
Нека ме боли, това заслужавам...

Вини ме, мрази ме с душата си.
Така силно, както аз те обичам.
Убий ме. Аз умирам в тъгата си.
Пак плача за теб - не отричам...

Щастлив ли си да знаеш колко страдам,
да виждаш как за теб умирам?
Ти печелиш... аз отново се предавам.
Предавам се, защото себе си презирам...

Ти единственото свято нещо ми отне.
Сърцето ми... но то след тебе още тича.
Отне ми го и ще остане в твоите ръце.
То много те обичаше и още те обича...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??