4.10.2016 г., 7:50 ч.

To whom it may concern: 

  Поезия
349 0 1

На друга планета след Края
седи с неподострен молив
човек, развалил обичая
да гледа през стар обектив.

 

Пише и знае, че няма,

няма веч кой да чете...
Пише, да хвърли във яма
едно "Извинявай, дете,

 

че нямаше шанс да намразиш
нашето гнусно тангò,

в което целта бе да газиш,
да вадиш око за око.

Наникъде, даже трагично,
във Нищо остана да дреме
навикът наш иронично
в цигари да мерим и време."

 

 

попов.
 

© Александър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??