9.07.2007 г., 10:16 ч.

Точка 

  Поезия
597 0 5
Слагам точка на теб и на мен.
Омръзнаха ми недоскопосани обещания.
Искаш ли да те обичам.
Виж колко равен и монотонен мога да бъда.
Не ме поглеждай толкова виновно.
Какво казваш?
Защо съм толкова безизразен ли, питаш?
Защото сложих точка на теб и на мен.
На недоскопосаните ти обещания.
На всички.
На вас.
На мен.
На всичко.
Точка.

.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??