24.04.2011 г., 20:06 ч.

Точка 

  Поезия » Друга
462 0 1

 

 

 

 

Точка.

 

Гълъби пасат.

Мозъкът ми е калъп

от спам

и скръб.

 

Опитвам се да почета.

Новините да следя.

Погледът ми се заравя

в празното пространство.

 

Някой ден ще се подредят

нещата,

като смърт.

И ще станат - точка.

 

24април2011

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??