17.09.2015 г., 21:33 ч.

Тогава 

  Поезия » Любовна
527 0 0

 

Ако можеш да обичаш -

ще бъда твоя.

Ако вярваш в мен  –

ще се боря за теб.

Ако страст е твоят живот –

ще бъда негово вдъхновение.

Ако под пороен, силен дъжд

не се боиш да бъдеш с мен.

Ако очите ти

виждат, това което и моите…

Тогава, дари ми, дари ми

твоите нощи!

 

Ела сгуши се при мен,

когато светът ти се стори студен.

Почерпи се от моето свежо, спокойно лице,

когато пътят ти е бил тежък и яден.

Чувствай душата ми сега и утре и пак,

когато станеш беден и самотен.

Празнувай с мечтите ми омайни,

когато дните станат сиви и потайни.

Дари ми, дари и страхове и успехи,

когато си до мен и далеч.

Тогава, тогава ще бъда

твоят извор на сила.

 


 

© mnmnm Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??