7.08.2010 г., 17:13 ч.

Той 

  Поезия
888 0 22



Август е горещ

като прегръдка

на влюбен мъж,

където в мека жар потъваш

и сладостно изтръпваш.

 

Щом Август

те погледне през сълзи,

а в сребърната тъмнина

се чуе как с крила

морските вълни

гларус нежно гали,

дъги в очите ти изгряват

и тишината омайно

започва да звъни.

 

Август

умее дантели да плете

от облачета бели

и мечти.

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??