28.01.2018 г., 19:20 ч.

Той 

  Поезия
443 1 1

Когато го прегърна ароматът му ме завладява.
Когато го погледна в очите сърцето ми просто се предава.
И след сто години знам пеперуди в мене ще летят.
И след сто години устните ми само неговото име ще шептят.
Без него и Раят би бил сив, самотен и 
нещастен.
Без него сякаш в пропаст аз пропадам и живота е тъй тъжен, тъй злощастен. 
Искам само него... и единствен той щастие умее да дарява.
Може всичко да се случи, но знам, че любовта винаги остава.

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??