Застанал съм сам пред себе си,
прошка да взема и дам, прошка,
но не си прощавам.
Пред същноста ми съм изправен ням.
Как станах толкова далечен,
студен и някак отчужден,
и времето за прошката изтече,
и цял съм, и липсва част от мен.
© Сюзан Всички права запазени