26 mar 2012, 1:51

Той 

  Poesía
479 0 1

Застанал съм сам пред себе си,

прошка да взема и дам, прошка,

но не си прощавам.

Пред същноста ми съм изправен ням.

 

Как станах толкова далечен,

студен и някак отчужден,

и времето за прошката изтече,

и цял съм, и липсва част от мен.

© Сюзан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Моля, спазвайте елементарна пунктуация при публикациите си в Откровения.
Propuestas
: ??:??