9.06.2015 г., 7:50 ч.  

Той и тя 

  Поезия » Любовна
609 1 0

Той си ляга, но не може да спи.
Нещо в него все го разяжда.
Преструва се, че не боли.
А за любов изпитва най-голямата жажда.

 

Тя заспива, но в нейните сънища
разиграват се различни сценарии.
Как поела е трудните пътища
и направо се превръщат в кошмари.

 

Той си мисли, а понякога знае,
че дълбоко в себе си я обича.
Но не може да го признае
и не спира да го отрича.

 

Тя го прегръща наум.
и ѝ липсва, когато го няма.
И при отсъствие на всякакъв шум,
тишината най-много ранява.

 

Той си ляга, но не може да спи.
Тя заспива, но го сънува.
Може би някой ден ще спре да боли
или никога няма да се преболедуват.

                                             Р. Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??