26.10.2022 г., 15:45 ч.

Той и тя 

  Поезия » Любовна
706 0 0

     

Той и тя

 

       Посветено на приятелка

 

Мечтателна, нежна, красива!

Тя влюби се лудо във свойта мечта.

Бе тиха, добра, мълчалива!

Обичаше силно със страст и душа.

 

А той бе различен на външност –

чаровен и умен, забавен и мил!

Спечели сърцето ѝ с нежност.

Във нея любимата беше открил.

 

Но както в живота се случва –

Съдбата разделя и често греши.

В различни посоки ги прати

сами – без слънца, без любов и мечти.

 

С годините всичко изчезва,

но споменът още гори.

Искри като жива жарава

и свързва душите им както преди.

 

                           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??