22.01.2019 г., 23:25 ч.

Той ли е ... ? 

  Поезия » Любовна
499 1 1

Винаги има едно име,

което ни се върти в главата.

Да точно за това име

говоря което ти мина наум сега.

Това е човека за когото мечта̀еш,

копнееш и искаш да си с него,

но  винаги нещо попречва

на всичко това да се случи.

© Poetry.mb Всички права запазени

Надявам си да ви е харесало . :)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=PfrV_6yWbEg 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??