19.05.2012 г., 1:26 ч.  

Той се ожени за друга 

  Поезия » Любовна
1035 0 5

Оставете го.

 

Той сам си избра

онзи пристан

със люлка във него.

 

Разлюляната моя земя

не предлагаше път,

а поема.

 

А поемата

твърде тежи,

подплатена

с реалност безумна.

 

И горчи,

така сладко горчи

любовта

недолюбена.

 

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??