13.10.2010 г., 16:18 ч.

Той - тя /безглаголно/ 

  Поезия » Друга
753 0 20
Той -
деен,
земен,
най-обикновен.
 
Тя -
замислен
 рефрен
 на зимния ден.
 
  Студено...

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??