3.10.2008 г., 0:42 ч.

Толкова много ли искам? 

  Поезия » Любовна
822 0 3
 

Толкова много ли искам?
Капчици любов в сърцата,

искрица надежда в душата,

мъничко вяра в очите

и вечер да гледам звездите...

 

Да зная, че там има някой,

да виждам, че той се усмихва,

да чувствам радост в душата

и да зная, че всичко утихва,

... когато дариш го с любов...

 

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??