13.05.2008 г., 15:51 ч.

Толкова много те обичам!!! 

  Поезия » Любовна
4739 0 2

Само за теб мисля и любовта ме изгаря,

само за теб мечтая и не мога да те забравя.

Любовта ми е вечна, дори вече спрях да съм човечна,

много се промених откакто любовта в теб открих,

много тайни преоткрих, много чувства аз разкрих.

 

Толкова много те обичам,

толкова много се промених,

толкова много любов в себе си открих,

след като те обикнах ,толкова много с теб свикнах,

че нищо не може да ми попречи да те обичам

и във вечна любов да ти се вричам.

 

Сърцето ми ти вика, само заради теб живея,

душата ми ти вика, не мога за теб да не копнея,

не мога да сложа края, не мога аз да те забравя,

толкова много ми липсваш, когато те няма,

толкова ли не можеш да ме обичаш,

както само аз си зная!!!

 

 

 На човека, който съм обичала и който никога не съм спряла да обичам!!!

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??