27.05.2008 г., 18:59 ч.

Толкова се промених 

  Поезия » Друга
547 0 3

                     

                           

 


                     ТОЛКОВА СЕ ПРОМЕНИХ

 

                       Да почна всичко отначало?


                         Аз толкова се промених

                         в годините на нашата раздяла...

                         Дете родих. Дома смених.

                         Лекувайки детето, станах камък.

                         Загубих брат!

                         Със теб се разделих...

                         Дома отново си смених.

                         Съвсем се вкамених.

                         Аз толкова се промених!

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Лекувайки детето,станах камък"
    Не си! Макар и променена,душата носи толкова нежност...
    Поздрави,Илзе!
  • просто си излязла от кризата...
    бъди щастлива сега и утре...
    доброто те чака...а лошото е отминало...
    прегръщам те с обич, милата ми Илзе.
  • Всеки изживява своето развитие - едни по-леко , други по-болезнено. Бъди щастлива занапред!
Предложения
: ??:??