23.06.2006 г., 10:53 ч.

Топла Длан  

  Поезия
590 0 2
Топла Длан
(Огън и Лед)

Тръгваш, а навън е горещо...
Зарината в жар, мисля си нещо...
Тръгваш, а в мен става студено...
Сковано в лед, сърцето е уморено...
Уморено, да пази стария плам...
Уморено, да се бори за топлата ти длан...
Но все по-студено става сърцето в леда...
И все тази длан го тласка по-навътре в студа /смъртта/...

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??