8.11.2016 г., 16:36 ч.

Топла есен 

  Поезия » Философска
451 1 1

      ТОПЛА ЕСЕН

 

Навън е още топла есен.

Дъжда  припрян барабани...

И като припева на  стара песен,

дълбоко в  мен се настани

 

Отиде си усмихнатото лято,

Със свойте добродушни дни...

Остана само  Самотата

и туй което в мен  боли!

 

Угасва бавно топлината...

Небето облаци тълпи...

Навъсена е  светлината...

Изпразваме се от мечти!..

 

И ти се чувстваш  непотребен..

И този свят ти  за тежи...

Живота е безумно дребен!

Фалшиво изграден с  лъжи!..

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прав си. "Живота е безумно дребен! Фалшиво изграден с лъжи!.." Но всеки е потребен някъде, някому ... Поздравления!
Предложения
: ??:??